Info2

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

mika

KUKA KUVAA?

Nimeni on Mika Vallineva. Olen Kymenlaaksossa syntynyt, Savon ja Etelä-Pohjanmaan kautta Oulunsaloon kotiutunut naimisissa oleva kolmen pojan isä.  Olen ollut valokuvauksen kanssa tekemisissä yli kymmenen vuotta,  viimeiset kolme vuotta yrittäjänä.

Kuvaan mielelläni sekä studiollani Oulunsalossa että oikeastaan ihan missä tahansa muussakin miljöössä. Pyrin aina kuvatessani ja kuvia viimeistellessäni parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen, jonka takana voin seistä.  Tutustu sivuihini ja jos tarvitset kuvaajaa, niin ota yhteyttä ja sovitaan juuri sinulle sopiva paketti.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

info3

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

KUVAATKO MUUALLA KUIN OULUN SEUDULLA?

Tulen tarvittaessa kuvaamaan minne vaan. Esimerkiksi häät Italiassa kuulostaisi oikein mukavalta…

MITEN TOIMITAT VALMIIT KUVAT?

Pienemmät kuvapaketit toimitan netin kautta latauslinkkinä ja suuremmat, esim hääkuvaukset, usb-tikulla. Toimitan kuvat aina sekä ’nettiresoluutiossa’ että suuremmassa resoluutiossa, joka mahdollistaa esimerkiksi suurennusten teettämisen haluamassasi palvelussa. Halutessasi saat paperikuvat, canvas-taulut ja muut kuvatuotteet myös minun kauttani. Tällöin saat linkin kuvien tilauspalveluun, jonne olen ladannut kuvat valmiiksi. Kauttani tilattaessa kuvat on optimoitu juuri tilattavaan kuvakokoon ja tulosteet ovat laadukkaita. Halvimpia mahdollisia kuvia netin eri palveluista tilattaessa laatu voi usein olla vaihtelevaa.

KÄSITTELETKÖ KUVIA?

Käsittelen aina toimitettavat kuvat. Se tarkoittaa valkotasapainon, kontrastin, terävyyden, valoisuuden, yms seikkojen säätämistä ja viimeistelyä. Kuva vaatii aina jälkityöstön ja muunnon raw-muodosta jpg-muotoon ennen kuin se on valmis tuote asiakkaalle. Joskus käsittely viedään näiden perusasioiden säätämistä pidemälle, jos esimerkiksi tehdään kuvamanipulaatiota vaativaa fantasiakuvaa.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

info4

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

SAANKO KUVILLE VAPAAT KÄYTTÖOIKEUDET?

Kyllä. Eli voit vapaasti käyttää kuvia sosiaalisessa mediassa, jakaa sukulaisille ja teettää paperikuviksi eri kuvapalveluissa niin paljon kuin haluat. Kuvien käyttöoikeus ei sisällä kaupallista käyttöä, eli esimerkiksi  käyttöä markkinointimateriaaleihin, mainoslehtisiin tai valokuvakilpailuihin, eikä kuvan luovuttamista jonkin ulkopuolisen tahon käyttöön. Mikäli sinulla on tarvetta laajemmille, esimerkiksi kaupallisille oikeuksille, niin sovimme siitä erikseen. Valokuvan tekijänoikeus säilyy aina kuvaajalla, eli minulla, kysyn kuitenkin aina mikäli haluan julkaista kuviasi nettisivuillani.

 

JOS SINULLA ON LISÄÄ KYSYMYKSIÄ, LAITA VIESTIÄ. VASTAAN SINULLE MAHDOLLISIMMAN PIAN!

 

VALOKUVAAJA MIKA VALLINEVA | OULU | PUH:050-5622531 | y-tunnus: 2525022-5

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.