MIKÄ IHMEEN BODY LOVE?

Body Love päivä järjestettiin Oulussa ensimmäisen kerran vuonna 2016. Siitä asti joukko upeita ja rohkeita naisia on vuosittain ylittäneet itsensä ja nousseet kuvattavaksi tämän tärkeän asian tiimoilta. Monille kerta on ollut ihka ensimmäinen kameran edessä!

#bodylove #selflove

#kehopositiivisuus #kehorauha

#bodypositive #armollisuus

 

Body Love haluaa kannustaa jokaista hyväksymään oman vartalonsa juuri sellaisena kuin se on. Olimmepa kooltamme isompia tai pienempiä niin ulkonäköpaineet koskee meitä jokaista, eikä tyytyväisyys omaan kroppaan kulje rasvaprosentin mukana.

Body Love on joka vuosi ollut mukava yhteisöllinen päivä, jossa ehdimme tutustua toisiimme ja ottaa kuvia siinä sivussa kaikessa rauhassa ilman liukuhihnameininkiä. Osallistujat päivään valikoituu haun perusteella. Kaikki halukkaat eivät valitettavasti mahdu mukaan, joten joudumme aina kokoamaan mahdollisimman moninaisen porukan kiinnostuneiden joukosta.


Päivä on osallistujille aina ilmainen.

 

Päivää on vuodesta riippuen ollut järjestämässä 2-3 valokuvaajaa, sekä 2-3 aiemmin mukana ollutta mallia. Valokuvaajilla on omat kuvauspisteensä, joissa jokainen voi vuorollaan käydä kuvattavana. Jokainen osallistuja saa itselleen useamman viimeistellyn kuvan, joita voi käyttää vapaasti -ei kaupalliseen käyttöön- esim. omissa some kanavissaan. Aiemmin mukana olleet mallit toimivat päivän aikana henkisenä tukena ensikertalaisille. Osallistujille perustetaan myös Facebook ryhmä, missä jutellaan etukäteen päivään liittyvistä asioista, vastaillaan mahdollisiin kysymyksiin ja tutustutaan porukkaan hieman jo ennen h-hetkeä.

Mikäli haluaisit osallistua seuraavaan Body Love päivään sunnuntaina 6.6.2021, niin käy täyttämässä hakemus alla olevasta linkistä.