Olet tulossa boudoirkuvaukseen, tervetuloa!

Ehkä kuvauksen varaaminen oli se suurin kynnys ylitettäväksi, joten onnea siitä! Tulivatpa kuvat sitten itsellesi, tai vaikka puolisolle huomenlahjaksi, niin uskon että kauniit kuvat ovat upea muisto ja parhaimmillaan voimaannuttava kokemus jolla on positiivisia vaikutuksia laajemminkin.

Tässä muutamia vinkkejä valmistautumiseen, sekä alempana kysymyksiä kuvaukseen liittyen. 

Ennen kuvauksia

– Juo runsaasti vettä, syö hyvin ja ota rennosti.

– Voit kosteuttaa ja rasvailla ihoa edeltävinä päivinä.

– Huolehdi myös kynsien siisteys.

– Halutessasi kasaa inspiraatiokansio ja jaa se myös minulle, niin voidaan yhdessä suunnitella kuvien tyyliä.

 

Kuvauspäivänä

– Ota edelleen rennosti.

– Pukeudu rentoihin vaatteisiin ja vältä kiristäviä asusteita, sukkia ja rintaliivejä, jotta ihoon ei jää painaumia.

Vaatetus:

Asujen suhteen ei ole mitään tiettyä sääntöä, voit pukeutua juuri niin kuin haluat. Hieman arjesta poikkeavat, spesiaalimmat alusasut, bodyt, sukkanauhat, korsetit, verkkosukat jne. toimii varmasti ja tuovat sopivaa aistillisuutta kuviin. Tuttu ja turvallinen aamutakki, tai vaikka miehen kauluspaita on myös hyviä vaihtoehtoja. Kuvauksiin kannattaa ottaa mukaan useampia asuja, joita voimme sitten vaihdella ja käyttää niistä joko kaikkia tai osaa. Studiolla on oma tila pukeutumista ja muuta viimeistelyä varten. Vaatteet voi halutessaan heittää myös kokonaan nurkkaan. (kuvien tyylistä lisää alempana esimerkkien ja kysymysten muodossa).

Studiolta löytyy myös erilaista rekvisiittaa jota voi käyttää kuvauksissa, mm. kankaita, vilttejä, vartalokoruja.

 

Meikki & hiukset:

Lookkisi voi olla voimakas, tai hyvin naturelli. Ihan minä koet omaksesi ja mikä tuntuu sopivimmalta kuvaustilanteeseen. Jos tavoittelet hieman voimakkaampaa meikkiä, niin meikin kannataa olla normaalia vahvempi, sillä kuvausvalot hieman ”syövät” meikkiä. Mikäli käyt ammattilaisella meikissä, hän varmasti osaa huomioida meikkiä tehdessään, kun kerrot että olet menossa kuvattavaksi.

Hiusten suhteen on vähän sama kuin meikinkin kanssa. Eli viimeistellympi tai naturellimpi sopivat molemmat hyvin boudoirkuvaukseen.

Voit myös tilata kauttani ammattilaisen tekemään meikin ja kampauksen, jolloin ne tehdään studiolla ennen kuvauksia.

Alla muutamia kysymyksiä. Voit vapaasti vastata haluamiisi kohtiin, tai jättää vastaamatta. Vastaamalla kysymyksiin saamme todennäköisemmin luotua yhdessä paremmin sen näköisiä kuvia, kun sinulla on toiveissa. Osaan myös itse hieman valmistautua mitä kuvat ehkä vaativat valaistuksen tai muiden seikkojen suhteen.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Boudoirkuvaus sopii hyvin ihan ensikertalaisille, tai kokeneille konkareille. Oletko sinä ollut ennen kuvattavana?
Kuvaus varmasti jännittää vaikka ei olisi edes ensimmäinen kerta. Yleisin kokemus kuitenkin on, että jännitys häipyy nopeasti ja kuvaus on lopulta ihan huippu kokemus. Miltä tuntuu etukäteen ajatus tulla kuvattavaksi?
Boudoirkuvia voidaan toteuttaa hyvin monella tavalla ja jokin mikä on rohkeaa toiselle, voi toiselle olla ihan peruskauraa. Kartoitetaan hieman minkälaisia ajatuksia sinulla on kuvien tyylin suhteen. Näillä vastauksilla emme mitenkään lyö lukkoon sitä millaisia kuvia voimme ottaa. Voi olla vaikeaakin etukäteen sanoa millaisiin kuviin heittäytyminen tuntuu luontevalta sitten kuvaustilanteessa. Älä siis stressaa liikaa vastauksiesi suhteen, mikäli et osaa vielä sanoa. Voit valita useampia vaihtoehtoja.
Kuvien käyttötarkoituksella ei sinänsä ole minulle kuvaajana väliä. Kuvien tyyliin voi kuitenkin hieman vaikuttaa ovatko ne tulossa lähinnä itsellesi, tai ehkä vähän provosoivammalla tyylillä lahjaksi puolisolle tai vaikka OnlyFans tilillesi viekoittelemaan katsojia. Millaiseen käyttöön kuvat tulevat?
Viimeistelen kuvat oman tyylini mukaisesti, mistä saat osviittaa aiempia kuviani katsomalla. Voit kuitenkin halutessasi kertoa toiveesi käsittelyn suhteen, niin otan sen mahdollisuuksien mukaan huomioon viimeistelyssä.
Voinko kuvaajana käyttää kuvia omissa kanavissani?

Toivottavasti näistä oli apua kuvauksia varten. Kysy ja tarkenna kaikkea mitä tulee mieleen. Voidaan jutella ja suunnitella kuvia etukäteen tarkastikin, tai mennä ihan tyhjältä pöydältä kuvaamaan. Ihan miten tuntuu paremmalta.

Oletkin jo varmaan käynyt sivuillani, mutta lisää ottamiani boudoirkuvia löytyy: BOUDOIRKUVAUS

Studio löytyy Oulunsalon entisestä kunnantalosta osoitteesta Kauppiaantie 5. Parkkipaikkoja on rakennuksen kummassakin päädyssä ja studio sijaitsee toisessa kerroksessa.

Minut tavoitat numerosta: 0505622531