Hääpotretit


Potretit miljöössä / studiossa / first look -kuvat

Potretit voidaan ottaa sopivassa kohdassa hääpäivänne aikataulua. Usein paras ajankohta on ennen vihkimistä, jolloin vieraat eivät joudu odottelemaan. Jos ette halua nähdä toisianne ennen vihkimistä, voidaan potretit hyvin ottaa myös vihkimisen jälkeen.

Dokumentaarinen hääkuvaus


Aamun valmistautuminen / vihkiminen / hääjuhla

Hääpäivä on täynnä ikimuistoisia tapahtumia, joihin on mukava palata vielä vuosienkin päästä. Autan osaltani ikuistamaan kaikki nämä hetket ja tunnelmat valokuviksi rennolla, mutta ammattitaitoisella otteella. Dokumentaarinen hääkuvaus pyrkii taltioimaan tapahtumat aidosti, juuri sellaisina kuin ne tapahtuvat.

PORTFOLIO

Portfoliosta löydät lisää hääpotretteja ja kuvia hääpäivän varrelta. Mikäli haluat nähdä laajempia kokonaisuuksia ja koko päivän kattavia gallerioita, niin kysy!

Hääkuvauksista saatte kuvat aina viimeisteltyinä ja suuressa resoluutiossa. Kuviin on vapaat käyttöoikeudet henkilökohtaiseen käyttöön. Kuvat toimitetaan joko sähköisesti ladattaviksi (potretit/ vihkiminen), tai usb-tikulla (pidemmät kuvaukset). Halutessanne saatte noin 100 kuvan kokoelman päivän varrelta myös nettigalleriaan, jonne voitte jakaa linkkiä esimerkiksi häävieraille.

Lisää vastauksia joihinkin hääkuvauksiin liittyviin kysymyksiin löydät HÄÄ-INFO sivulta.