Lapsikuvaus

1- vuotiskuvaus on suosituin ajankohta lapsen valokuvaukselle. Lapset ovat kuitenkin kuvauksellisia kaiken ikäisinä ja jokainen hetki pienokaisen varttuessa on ikuistamisen arvoinen.

Valokuvaus voidaan toteuttaa studiossa, kotonanne, tai muussa haluamassanne miljöössä.

Vastasyntyneen kuvaus

Paras aika vastasyntyneen kuvaukselle on 1-2 viikon iässä. Silloin lapsi nukkuu paljon ja vastasyntyneen piirteet ovat vielä näkyvissä.

3-4 kk iässä lapsi alkaa hieman kannatella päätään ja se onkin otollinen aika valloittaville ja ilmeikkäille kuville hieman vastasyntynyttä vanhemmasta pienokaisesta.

Perhekuvaus

Perhekuvaus studiossa tai miljöössä jättää arvokkaan muiston yhdestä ajanjaksosta elämäänne. Lapset ovat pieniä vain hetken ja aika kuluu nopeasti. Perhekuva seinällä palauttaa muistot mieleen vielä vuosienkin päästä.

Lapsi- ja perhekuvauksen perushintaan kuuluu 10 kuvaa sähköisessä muodossa. Kuvauksen jälkeen saatte linkin web-galleriaan, josta voitte valita kuvat, ja mahdolliset lisäkuvat hinnaston mukaisesti. Valitut kuvat toimitan viimeisteltyinä suurikokoisina digitaalisina tiedostoina, joihin saatte vapaat käyttöoikeudet esimerkiksi kuvatuotteiden teettämiseksi.