Olet tulossa boudoirkuvaukseen, tervetuloa!

Ehkä kuvauksen varaaminen oli sinulle se suurin kynnys ylitettäväksi, joten onnea siitä! Tulivatpa kuvat sitten itsellesi, tai vaikka puolisolle huomenlahjaksi, niin uskon että kauniit kuvat ovat upea muisto ja parhaimmillaan voimaannuttava kokemus jolla on positiivisia vaikutuksia laajemminkin.

Tässä muutamia vinkkejä valmistautumiseen, sekä kysymyksiä kuvaukseen liittyen. Voit vapaasti vastata haluamiisi kohtiin, tai jättää vastaamatta. Vastaamalla kysymyksiin saamme todennäköisemmin luotua yhdessä juuri sen näköisiä kuvia, kun sinulla on toiveissa. Osaan myös itse hieman valmistautua mitä kuvat ehkä vaativat valaistuksen tai muiden seikkojen suhteen.

Boudoirkuvaukseen valmistautumisen voi aloittaa jo muutamaa päivää ennen kuvauksia, vähän niin kuin urheilusuoritukseen 🙂 Lepää ja syö hyvin, muista juoda runsaasti vettä. Voit myös kosteuttaa ja rasvailla ihoa edeltävinä päivinä. Baari-ilta ja grillin kautta kotiin meno ei ehkä ole se paras ohjelma edelliselle illalle, jotta olisit levänneen näköinen ja energinen kuvauksissa.

Itse kuvauspäivänä pukeudu rentoihin vaatteisiin ja vältä kiristäviä asusteita, sukkia ja rintaliivejä, jotta ihoon ei jää painaumia.

Vaatetus:

Asujen suhteen ei ole mitään tiettyä sääntöä, voit pukeutua juuri niin kuin haluat. Hieman arjesta poikkeavat, spesiaalimmat alusasut, bodyt, sukkanauhat, korsetit, verkkosukat jne. toimii varmasti ja tuovat sopivaa seksikyyttä kuviin. Tuttu ja turvallinen aamutakki, tai vaikka miehen kauluspaita on myös hyviä vaihtoehtoja. Kuvauksiin kannattaa ottaa mukaan useampia asuja, joita voimme sitten vaihdella ja käyttää niistä joko kaikkia tai osaa. Studiolla on oma tila pukeutumista ja muuta viimeistelyä varten. Vaatteet voi heittää myös kokonaan nurkkaan ja voimme ottaa ns. ”implied nude” kuvia. (kuvien tyylistä lisää alempana esimerkkien ja kysymysten muodossa).

Studiolta löytyy myös erilaista rekvisiittaa jota voi käyttää kuvauksissa, mm. kankaita, vilttejä, vartalokoruja.

 

Meikki & hiukset:

Lookkisi voi olla voimakas, tai hyvin naturelli. Ihan minä koet omaksesi ja mikä tuntuu sopivimmalta kuvaustilanteeseen. Jos tavoittelet hieman voimakkaampaa meikkiä, niin meikin kannataa olla normaalia vahvempi, sillä kuvausvalot hieman ”syövät” meikkiä. Mikäli käyt ammattilaisella meikissä, hän varmasti osaa huomioida meikkiä tehdessään, kun kerrot että olet menossa kuvattavaksi.

Hiusten suhteen on vähän sama kuin meikinkin kanssa. Eli viimeistellympi tai naturellimpi sopivat molemmat hyvin boudoirkuvaukseen.

Voit myös tilata kauttani ammattilaisen tekemään meikin ja kampauksen, jolloin ne tehdään studiolla ennen kuvauksia.

Alla lomake millä voit vastata muutamaan kysymykseen.

Boudoirkuvaus sopii hyvin ihan ensikertalaisille, tai kokeneille konkareille. Oletko sinä ollut ennen kuvattavana?

Kuvaus varmasti jännittää vaikka ei olisi edes ensimmäinen kerta. Yleisin kokemus kuitenkin on, että jännitys häipyy nopeasti ja kuvaus on lopulta ihan huippu kokemus. Miltä tuntuu etukäteen ajatus tulla kuvattavaksi?

Boudoirkuvia voidaan toteuttaa hyvin monella tavalla ja jokin mikä on rohkeaa toiselle, voi toiselle olla ihan peruskauraa. Kartoitetaan hieman minkälaisia ajatuksia sinulla on kuvien tyylin suhteen. Näillä vastauksilla emme mitenkään lyö lukkoon sitä millaisia kuvia voimme ottaa. Voi olla vaikeaakin etukäteen sanoa millaisiin kuviin heittäytyminen tuntuu luontevalta sitten kuvaustilanteessa. Älä siis stressaa liikaa vastauksiesi suhteen, mikäli et osaa vielä sanoa. Voit valita useampia vaihtoehtoja. (lomakkeen alta löydät esimerkkejä kuhunkin kohtaan liittyen)

Kuvien käyttötarkoituksella ei sinänsä ole minulle kuvaajana väliä. Kuvien tyyliin voi kuitenkin hieman vaikuttaa ovatko ne tulossa lähinnä itsellesi, tai ehkä vähän provoisomalla tyylillä lahjaksi puolisolle tai vaikka OnlyFans tilillesi viekottelemaan katsojia. Millaiseen käyttöön kuvat tulevat?

Voinko kuvaajana käyttää kuvia omissa kanavissani?

1. Vaatetta päällä

2. Alusvaatteilla

3. Yläosattomissa

4. Rinnat ok

5, Implied nude

6. Nudekuvia

Mikäli sinulla on itselläsi inpiraatiokuvia tallessa minkätyylisiä kuvia haluaisit itsestäsi, niin voit laittaa niitä minulle etukäteen sähköpostilla tai vaikka whatsupilla. Ole muutoinkin tarvittaessa yhteydessä missä vaan asiassa ennen kuvauksia.

Oletkin jo varmaan käynyt sivuillani, mutta lisää ottamiani boudoirkuvia löytyy: BOUDOIRKUVAUS

Studioni sijaitsee Oulunsalon entisessä kunnantalossa osoitteessa Kauppiaantie 5. Parkkipaikkoja on rakennuksen kummassakin päädyssä ja studio löytyy toisesta kerroksesta.

Minut tavoitat numerosta: 0505622531